Campania Cutia Bucuriei 2022

Ne aflăm la final de an, și în preajma sărbătorii Nașterii Domnului nu putem să nu ne gândim la toți cei care sunt afectați de situația economică la nivel global și simt din plin efectele acesteia, dar mai mult de atât le simt familiile si copiii nevoiași al căror nivel de trai a scăzut o dată cu creșterea prețurilor și chiar cu pierderea locurilor de muncă.
Fiind o fundație care își propune să vină în ajutorul copiilor, vârstnicilor și familiilor vulnerabile, pe tot parcursul stării de urgență și până în prezent ne-am străduit să oferim sprijin acestora: sub forma livrării de pachete de alimente de bază și produse de curățenie, ori sub forma oferirii de servicii de îngrijire și de educare a copiilor în cadrul Centrului de Zi Buckner din Târnăveni.
Anul acesta, însă, vor fi și mai mulți copii care vor aștepta în zadar venirea sărbătorilor și cadourile de sub brad, și familii întregi vor avea un Crăciun mai sărac decât în alți ani. Gândindu-ne la ei și din dorința de a face cât mai mulți copii fericiți de sărbători, noi, Fundația Buckner am demarat a doua ediție a campaniei de colectare de cadouri de Crăciun pentru copii intitulată „CUTIA BUCURIEI”.

Ce înseamnă Cutia Bucuriei?

Înseamnă să oferi un cadou, făcând o bucurie copiilor nevoiași, abandonați sau neglijați de pe raza județului Mureș. Să oferi un cadou unor copii care cel mai probabil nu vor primi nimic altceva cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

Cum poți pregăti o cutie a bucuriei?

Noi credem că această rețetă a cutiei bucuriei poate să fie cel puțin la fel de satisfăcătoare precum restul rețetelor de Crăciun. Și cu siguranță va fi apreciată și la mesele, poate nu atât de festive, ale copiilor din centrele de zi. Cutia Bucuriei se pregătește astfel: se umple o cutie de încălțăminte goală, frumos ambalată, cu lucruri folositoare precum pastă și perie de dinți, săpun, articole vestimentare de iarnă, jucării mici, rechizite, dulciuri cu termen de valabilitate mai lung sau alte obiecte asemănătoare. Pentru a identifica mai ușor cine ar putea fi destinatarul cutiei, este bine să i se atașeze acesteia o etichetă pe care să scrie dacă este pentru băiat sau fată și intervalul de vârstă pentru care este potrivită aceasta (de ex. 3-6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani, etc.). 
Apoi, ne contactezi la 0742564841 sau la adresa noastră de email office@buckner.ro , noi colectăm cutia și ne asigurăm că ajunge la cineva care are mare nevoie de ea.

Nu ai timp să pregătești o cutie, dar totuși dorești să ajuți?

Orice ajutor este binevenit și apreciat. În acest caz,
Poți dona bunuri: Cum ar fi îmbrăcăminte, încălțăminte/accesorii de iarnă în stare bună de folosință de care tu sau copiii tăi nu mai aveți nevoie. Noi vom proceda ca și în cazul Cutiei Bucuriei cu colectarea și livrarea.
Sau poți dona bani: Orice sumă către acest proiect este valorificată și apreciată, iar noi ne vom ocupa de cumpărarea produselor ce vor fi puse în cutii. Donația poate fi virată direct în contul Fundației cu specificația „Donație Cutia Bucuriei”. Cod IBAN BCR: RO27RNCB0188034954650001.

Până când poți dona sau pregăti Cutia Bucuriei?

Până în data de 20 decembrie 2022. Cutia Bucuriei este o campanie de Crăciun, alte donații se pot face, însă, și în afara acesteia, în timpul anului.

Vrei să afli mai multe?

Vezi ce alte proiecte și campanii am mai avut sau împrietenește-te cu noi pe Facebook. Ori trimite-ne un email la office@buckner.ro. Îți stăm la dispoziție cu răspunsuri la întrebări sau cu informații suplimentare.
Ne-am bucura foarte tare (și cu siguranță nu doar noi) dacă te-ai alătura campaniei noastre, implicându-te cum poți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*