January 31, 2018

Campania 2% (sau 3.5%) 2019

Impreună construim viitorul
Redirecționează 2% sau 3.5% către Fundația Buckner.

Credem in sansa copiilor si in potentialul lor, de aceea, an de an, prin toate programele si activitatile ce le derulam, ne propunem sa ii sprijinim pe copiii cu care lucram sa isi construiasca un viitor asa cum isi doresc.

Cum poți contribui?

Descarcă și completează Formularul 230. Prin actiunea ta, poti influenta viitorul unor copii si tineri!

In 2018, suma de peste 1550 lei adunată din redirecționarea a 2% către noi, am reusit sa acoperim o parte din costurile carburantului pentru microbuzul care asigura transportul zilnic al copiilor la si de la Centrul de zi pentru ca acestia sa poata participa la activitatile educationale oferite dar si sa beneficieze de toate serviciile pe care le oferim: asistenta sociala, asistenta medicala, hrana, rechizite, imbracaminte si incaltaminte. Contribuția ta a imbunatatit viata unor copii in anul ce a trecut.

Suntem convinși că anul acesta împreună putem face și mai mult! Fundatia Buckner fiind furnizor acreditat de servicii sociale iar Centrul de zi fiind un serviciu social licentiat, poti opta sa redirectionezi catre noi nu 2%  ci 3.5% din impozitul datorat pe anul 2018.

Adună formularele 230 completate și trimite-ni-le înapoi la Fundația Buckner, Bulevardul 1848, nr. 28/33, Tîrgu Mureș – 540429, jud. Mureș, până la data de 04.03.2019, sau depune formularul la administraţia financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire.

Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții.

Alege mai jos formularul pe care doresti sa il completezi. Fii unul dintre susținătorii noștri! 

DESCARCĂ FORMULARUL 230, varianta 2% – dacă ești salariat sau pensionar.

DESCARCĂ FORMULARUL 230, varianta 3.5% – dacă ești salariat sau pensionar.

Dacă ești liber profesionist poti opta sa redirectionezi 2% sau 3.5% catre Fundatia Buckner la completarea online a Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice.