January 31, 2018

Campania 2% 2018

Impreună construim viitorul
Redirecționează 2%  sau 20% către Fundația Buckner.

Credem in sansa copiilor si in potentialul lor, de aceea, an de an, prin toate programele si activitatile ce le derulam, ne propunem sa ii sprijinim pe copiii cu care lucram sa isi construiasca un viitor asa cum isi doresc.

Cum poți contribui?

Descarcă și completează Formularul 230, sau dupa caz Formularul 200. Prin actiunea ta, poti influenta viitorul unor copii si tineri!

In 2017, suma de 5680 de lei adunată din redirecționarea a 2% către noi, am reușit să oferim 6 burse ‘Motivație și Performanță’ și să împlinim visul a 6 tineri de a creste si de obtine performanta: calificarea pentru o meserie, îmbunătățirea rezultatelor școlare si personale prin asigurarea transportului la scoala sau la diverse evenimente, asigurarea tehnologiei sau materialelor necesare pentru a-si putea imbunatati performanta scolara sau cunostintele generale in domenii ce ii pasioneaza.

Contribuția ta a schimbat viitorul unor tineri și suntem convinși că anul acesta împreună putem face și mai mult!

IMG_5219 cropped

Adună formularele 2% completate și trimite-ni-le înapoi la Fundația Buckner, Bulevardul 1848, nr. 28/33, Tîrgu Mureș – 540429, jud. Mureș, până la data de 16.05.2018, sau depune formularul la administraţia financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire.

Verifică adresa oficiului fiscal  de care aparții.

Fii unul dintre susținătorii noștri!

DESCARCĂ FORMULARUL 230 – dacă ești salariat sau pensionar.

DESCARCĂ FORMULARUL 200 – dacă ești liber profesionist.