Motivatie si Performanta

5

Descriere Proiect

Răsplătim motivația personală și performanța prin Bursa Buckner! Proiectul își propune să ofere sprijin tinerilor care au obținut rezultate de valoare în manifestări interne și/sau internaționale cu caracter cultural – artistic, sportiv, tehnico-științific sau care prezintă o competență personală a cărei valoare este recunoscută (arte, sport, cultură, muzică, educație etc.). La această dată proiectul are 27 de câștigători din Județul Mureș dintre care 20 sunt tineri ce beneficază de măsură de protecție socială. Privind însă în profunzime proiectul își propune să sprijine tineri care au dorințe și planuri clare cu privire la viitorul lor și depun eforturi pentru a le împlini pe acestea. Astfel, ei beneficiază de o bursă lunară cu ajutorul căreia ei pot avea acces la sprijin educațional sub formă de meditații, cursuri de calificare sau de perfecționare, transport la și de la școală, calculatoare sau posibilitatea de a-și urma hobby-urile și pasiunile.

 

 

Rezultate proiect Motivație si Performanță in 2016

Programul a avut 27 de beneficiari în perioada Martie-Decembrie 2016

  • 20 elevi din sistemul de protecție
  • 2 elevi de la Liceul de Artă cu situație materială dificilă
  • 5 elevi din Municipiul Târnăveni

Ca nivel de MOTIVAȚIE si capacitate de a atinge un obiectiv, s-au remarcat 21 de bursieri, ca urmare aceștia și-au atins obiectivele propuse sau au atins PERFORMANȚE.

Bursele acordate în anul 2016 au fost acoperite în procent de 80% cu sprijinul partenerului nostru: Another Child Foundation din Statele Unite ale Americii.

 

Descarca raportul detaliat –> Rezultate proiect Motivație si Performanță in 2016

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*