Am lansat campania Cutia Bucuriei 2020!

A fost un an greu pentru toată lumea. Pandemia cauzată de noul coronavirus a creat situații nemaiîntâlnite pe întreaga planetă și a venit cu numeroase provocări. Pentru că ne aflăm la final de an și în preajma sărbătorii Nașterii Domnului, nu putem să nu ne gândim la toți cei care au fost puternic afectați de pandemie – fizic, financiar, material sau social.
Anul acesta, credem că vor fi și mai mulți copii care vor aștepta în zadar venirea sărbătorilor și cadourile de sub brad. Gândindu-ne la ei și din dorința de a face cât mai mulți copii fericiți de sărbători, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Mureș – Direcția de Asistență Socială și cu sprijinul Crucii Roșii Române Filiala Târgu Mureș, a Bisericii Harvest Târgu Mureș și a Fundației Comunitare Mureș am demarat o campanie de colectare de cadouri de Crăciun pentru copii intitulată „CUTIA BUCURIEI”.

Pentru cine pregătim Cutia Bucuriei?

Destinatarii acestei campanii sunt copiii nevoiași, abandonați sau neglijați de pe raza județului Mureș cărora ne dorim să le putem face o bucurie cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

Cum te poți implica?

Oricine se poate implica pregătind o cutie de lucruri folositoare precum pastă și perie de dinți, săpun, articole vestimentare de iarnă, jucării mici, rechizite, dulciuri cu termen de valabilitate mai lung sau alte obiecte asemănătoare pentru copii, sau pur și simplu prin donații de bunuri (îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii de iarnă, etc.) sau prin donarea unor sume de bani care se vor folosi pentru cumpărarea de produse pentru umplerea cutiilor. 

Până când poți dona sau pregăti Cutia Bucuriei?

Data limită de preluare a cutiilor sau bunurilor donate este 18 decembrie 2020 urmând ca după această dată și până la Ajunul Crăciunului cutiile să fie livrate la cei care au atâta nevoie de ele. 

Vrei să afli mai multe?

Mai multe detalii găsești aici. De asemenea, ne poți suna la numerele de telefon: 0742885832 (Fundația Buckner) sau 0365-430859 (Direcția de Asistență Socială) sau ne poți scrie la adresa de emailoffice@buckner.ro.
De Crăciun, împreună, împărțim bucurii copiilor nevoiași!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*