Programul ARC- Livram bucurie de Paste !

Douazeci de familii au avut parte de prima vizita si prima livrare a pachetului de alimente de baza in cadrul programului ARC!

In pragul sarbatorilor Pascale ne-am propus sa producem bucurie celor 20 de familii nevoiase din Tarnaveni care au fost selectate ca beneficiare ale programului de asistenta ARC, si sa le livram primul pachet de alimente. Familiile selectate sunt marcate de diverse situatii si probleme: venituri mici, lipsa unui parinte, situatii de boala care nu permit parintilor sa lucreze sau imposibilitatea parintilor de a se angaja din cauza nivelului scazut de educatie, dar cu toate acestea, majoritatea familiilor au copii scolari cu rezultate foarte bune la invatatura si cu mult potential.

In fiecare casa am fost primiti cu zambete pe fata, si in special copiii s-au manifesta cu bucurie si entuziasm descoperind rand pe rand lucrurile din pachete – care au continut pe langa faina, ulei, zahar, cartofi, conserve, carne si mezeluri si un cozonac si oua colorate pentru sarbatorile ce se apropie. Ne dorim ca acest ajutor primit sa faca sarbatorile familiilor mai imbelsugate si mai pline de speranta.

Paste Fericit tuturor!

IMG_0263 small IMG_0293 small IMG_0335 small IMG_0378 small

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*