Răsplătim motivația, încurajăm Performanța!

Răsplătim motivația, încurajăm Performanța!

Astăzi, 30 martie, a avut loc evenimentul de semnare a contractelor cu primii 17 beneficiari ai bursei Motivație și Performanță  ediția 2017!

În urma unui proces de selecție judicios, 17 dintre cei 51 de candidați inițiali au obținut un punctaj suficient mare pentru a beneficia de bursa Motivație și Performanță în acord cu obiectivele și viziunea acestui program. Astfel, 17 tineri din toate colțurile județului Mureș – deosebit de motivați și cu obiective clare pentru atingerea cărora sunt dispuși să muncească mai mult și să depună efort , vor beneficia, timp de 10 luni de bursa acordată de Fundația Buckner. Cu ajutorul acesteia unii bursieri vor avea oportunitatea să obțină performanțe școlare și mai bune prin ore suplimentare și achiziționarea materialelor educative necesare, iar alții vor avea posibilitatea de a se înscrie la cursuri de calificare sau de specializare în domeniile care îi pasionează și în care excelează (bucătărie, desen, muzică, limbi străine, dans).

Ne dorim ca pe parcursul următoarelor 10 luni să putem să îi cunoaștem mai bine pe acești tineri, să îi susținem în a-și urma visurile și să îi încurajăm să exceleze.

Proiectul Motivație și Performanță este implementat cu sprijinul Instituției Prefectului Mureș, a Inspectoratului Școlar Județean și în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, iar 7 dintre bursierii selectați beneficiază de măsură de protecție socială.

Va urma în curând o a doua etapă de selecție a bursierilor, Fundația Buckner în 2017 acordă 30 de burse Motivație și Performanță,

IMG_5217

IMG_5215

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*