Vizita CEO Kaufland la Centrul de zi Buckner

                                                                                      

În data de 14.05.2024, Centrul de zi Buckner din Municipiul Târnăveni a găzduit o vizită specială a CEO Kaufland România și Republica Moldova, domnul Marco Hoessl, însoțit de Horia Ghibuțiu, jurnalist și Olivia Cucoș, prezentator TV. Oaspeții au derulat o zi de voluntariat în cadrul Centrului de zi, interacționând cu copiii, echipa și voluntarii prezenți acolo.

Vizita s-a desfășurat sub sloganele „Implicarea face diferența” și „Timp pentru bine”, Marco, împreună cu invitații săi, punându-și timp deoparte pentru a lua parte la proiecte sociale, pentru a investi în generația următoare, pentru a oferi un exemplu valoros, pentru a promova voluntariatul și implicarea în comunitate, pentru a-și lărgi orizonturile și pentru a promova programele de responsabilitate socială derulate de Kaufland România. A fost o experiență fabuloasă să vedem oameni cu agende deosebit de încărcate, punându-și timp deoparte pentru a se apleca asupra nevoilor comuntății din Târnăveni. În timpul vizitei, oaspeții au sprijinit derularea activităților Centrului de zi, începând cu pregătirea micului dejun pentru preșcolari, până la sportul de dimineață, citirea unei povești, implicare la atelierele vocaționale împreună cu copiii de nivel gimnazial: tâmplărie, croitorie, bucătărie, încurajarea copiilor să își continue parcursul educațional și pregătirea prânzului. Tot oaspeții au pregătit pachete de produse de igienă dentară pentru copii pe care ulterior le-au distribuit copiilor, încurajându-i să se îngrijească de dantura lor.

Vizita domnului CEO Kaufland, Marco Hoessl, a fost posibilă în cadrul proiectului Pas cu Pas către Sănătate: Intervenție integrată pentru starea de bine a Copiilor din Centrul de zi Buckner și a familiilor lor, derulat de Fundația Buckner în Municipiul Târnăveni și finanțat prin programul În Stare de Bine (www.instaredebine.ro), susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Acest articol este realizat în cadrul proiectului Pas cu Pas către Sănătate: Intervenție integrată pentru starea de bine a Copiilor din Centrul de zi Buckner și a familiilor lor, derulat de Fundația Buckner și finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*