Adevărata însemnătate a Crăciunului !

img_5230-1

Saptamana dinaintea Craciunului la Centrul de Zi Buckner este intotdeauna plina de nerabdare, veselie, serbari, activitati speciale fiindca se apropie o sarbatoare care ne este extrem de draga tuturor, dar in mod special copiilor!

Ca in fiecare an, grupele de prescolari de la Centru s-au pregatit de sarbatoare cu poezii si colinde, interpretate cu emotie si bucurie. La serbarile lor, pe langa familiile copiilor, a fost prezent si Mos Craciun sa le ofere copiilor mult asteptatele cadouri. Bine-nteles, Mos Craciun nu a uitat nici de cei 100 de scolari de la Centru care si ei au primit cadouri frumoase continand jucarii, dulciuri, produse de igiena personala si rechizite.

Si mamele au sarbatorit in cadrul intalnirii speciale de Craciun a mamelor, intr-o atmosfera plina de bucurie. Toate cele 40 de mame prezente la intalnire, au plecat acasa, cu cadouri pentru ele si pentru familiile lor.

Dar mai presus de toate, si in acest an, ne-am amintit, impreuna cu copiii, dar si cu mamele de adevarata insemnatate a Craciunului: Nasterea Domnului Isus – darul extraordinar care a fost dat omenirii si de adevaratul spirit al Craciunului: bucurie si buna-nvoire intre oameni.

Dorim tuturor copiilor, familiilor lor, prietenilor si colaboratorilor nostri, un Craciun linistit si plin de bucurie reala, si un An Nou plin de speranta si presarat cu binecuvantari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*