Campanie – Promovam Valoarea

picture-042

Experienta de viata – o reala valoare

In perioada 5-6 decembrie, Fundatia Buckner a desfasurat in Tarnaveni Campania de recrutare de voluntari varstnici pentru programele Centrului de Zi.

In aceste doua zile ne-am propus sa promovam activitatea noastra si in acelasi timp sa chemam comunitatea la implicare. Ne dorim in echipa noastra persoane empatice si creative, care au dorinta sa investeasca din timpul lor sa impartaseasca experienta lor de o viata si sa le ofere afectiune unor copii care au nevoie de exemple si influente pozitive in viata lor. Cei interesati vor avea ocazia sa se implice in activitati de sprijin educational si de dezvoltare a deprinderilor pentru copii de gimnaziu si vor putea sa ii invete meserie pe acestia in cadrul atelierelor de tamplarie si de croitorie.

In cursul celor doua zile de campanie, 6 voluntari ai Fundatiei au distribuit peste 300 de fluturasi varstnicilor din Tarnaveni, alaturi de provocarea de a deveni voluntari in programele noastre. Chiar daca provocarea a produs deseori supriza, a produs si interes si abia asteptam ca noi voluntari sa ne calce pragul.

Avem convingerea ca sunt numerosi varstnici in Tarnaveni care pot avea un impact pe termen lung in viata copiilor nostri, experienta lor de viata fiind pentru noi o reala valoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*