Cutia Bucuriei 2016

cutia-bucuriei

Fundatia Buckner in parteneriat cu Liceul Teoretic ‘Andrei Barseanu’ din Municipiul Tarnaveni, organizeaza Campania Cutia Bucuriei, o campanie de colectare de cadouri de Craciun pentru copiii nevoiasi.

Campania cheama toti locuitorii orasului, cu mic cu mare, sa transmita un gand bun catre cei in nevoi donand jucarii, dulciuri, rechizite, produse de igiena personala si accesorii de imbracaminte (manusi, caciuli, fulare, sosete, etc.) care, ambalate in cutii frumos colorate, vor fi daruite copiilor nevoiasi din Tarnaveni, in pragul sarbatorii Nasterii Domnului, cu dorinta de la aduce acestora o bucurie speciala si de a le asigura lucruri atat de necesare.

Cei dornici sa se implice in aceasta campanie sunt invitati in zilele de 7, 8 si 9 Decembrie la standul Fundatiei Buckner ce urmeaza a fi amplasat in centrul orasului, pentru a-si aduce donatiile, sau la Centrul de Zi Buckner, str. Avram Iancu, nr. 160, Tarnaveni.

Daca doriti sa fiti parte a campaniei sau pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0728913561 (Turcu Liviu) sau pe adresa de email liviuturcu@buckner.ro.

De Craciun, haideti sa impartim bucurii copiilor nevoiasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*