Campania 3.5%

NE ALEGI PENTRU REZULTATE

PROIECTE

Pod între Generații

BURSA motivație și performanță

SUCCES ȘI INDEPENDENȚĂ

Voluntariat cu IMPACT

DESPRE NOI

Impunem respectul in interesul copilului pentru șanse egale

Fundaţia Buckner este o organizaţie neguvernamentală și nonprofit înfiinţată în anul 1999. Fundaţia Buckner acţionează prin oameni şi pentru oameni în domeniul asistenţei sociale din Judeţul Mureş dezvoltând programe şi servicii care să răspundă nevoilor copiilor şi comunităţilor aflate în situaţii de risc şi vulnerabilitate, în vederea creşterii autonomiei, a încrederii în forţele proprii şi a nivelului de trai ale acestora. În atingerea obiectivelor sale, Fundaţia Buckner îşi bazează mesajul şi activitatea pe valori creştine, dar și pe implicare personală, profesionalism, muncă susținută, învățare și dezvoltare continuă, precum și empatie față de cei dezavantajați. Credem în potențialul fiecărui om și în capacitatea acestuia de a-și depăși condiția, și credem în puterea comunității și ajutorarea celui de lângă noi.

  • MUNCA NOASTRA
  • IMPLICAREA PARTENERILOR
  • IMPLICAREA COMUNITATII
  • CREDINTA

Another Child Foundation

Fundația Another Child din Statele Unite este partenerul care a îmbrățișat viziunea Fundației și este implicată în identificarea voluntarilor și sponsorilor care susțin beneficiarii și programele Fundației fie prin donații materiale sau financiare, fie prin implicare directă prin vizite periodice și organizare de activități.

DGASPC Mureș

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș – prin experiența sa ca instituție cu îndelungă tradiție în munca cu copii și familii defavorizate – oferă încă din 1999 expertiza și asistența necesară Fundației pentru demarare și derulare de programe care să sprijine copii și tineri aflați în situații de risc.

FUNDAȚIA PRINCIPESA MARGARETA A ROMÂNIEI

Fundația Principesa Margareta este partenerul Fundației din 2015 când prin susținerea și exemplul propriu, a sprijinit Fundația în lansarea programul Generații – Centrul Comunității, care la această dată este un program permanent în cadrul Centrului de zi Buckner având ca beneficiari elevii claselor V-VIII.

FIRMA BAUDER ROMÂNIA

Firma Bauder este cel mai nou partener al Fundației care dorește să se implice în susținerea beneficiarilor Fundației și dezvoltarea programelor acesteia.

ECHIPA NOASTRA

Uploaded image

Moldovan Dacian

Presedinte
Dacian lucrează în cadrul Fundației Buckner de 14 ani, preluând conducerea acesteia în 2008. Ca formaţie jurist, Dacian coordonează activitatea Fundaţiei, luând deciziile în ce priveşte personalul şi aspectele financiare ale Fundaţiei, colaborează cu autorităţile locale şi cu partenerii din ţară şi din străinătate. Este căsătorit și are 3 copii.
Uploaded image

Turcu Liviu

Coordonator Centru de Zi
Liviu este implicat în programele Fundației de aproape 6 ani. Cu bogată experienţă în munca cu oamenii dar şi cu experienţă pedagogică, Liviu coordonează activitatea şi personalul Centrului şi asigură bunul mers al lucrurilor. Liviu este căsătorit cu Florina de 24 de ani.
Uploaded image

Petric Florina

Asistent social
Florina lucrează în cadrul Fundației din 2008, primii ani de activitate ocupând funcția de educatoare. Din 2014 este cea care asigură legătura cu comunitatea și cu familiile copiilor din cadrul programelor noastre, monitorizând îndeaproape situația socio-economică a acestora. Este căsătorită și are doi copii.
Uploaded image

Szabo Gabriela

Secretară
Gabi s-a alăturat echipei în 2008. Pe lângă munca de birou și menținerea la zi a documentației necesare funcționării Fundației și programelor acesteia, îndeplinește și rolul de coordonator al grupurilor de voluntari din Statele Unite ale Americii ce ne vizitează an de an.

Testimoniale

Ultimele Stiri

Contact