Bucuria vine dăruind

IMG_7747

Ca și în anii trecuți, cu ocazia sărbătorii Crăciunului, echipa Fundației Buckner a investit multă energie în a produce cât mai multe zâmbete copiilor și în a asigura sărbători îmbelșugate cât mai multor familii nevoiașe din județul Mureș.

În cursul săptămânii 18-22 Decembrie, au fost distribuite 83 de pachete de alimente conținând alimente de bază, mezeluri și carne pentru masa de Crăciun tot atâtor familii din Municipiul Târnăveni, numărând 450 de adulți și copiii. În același timp, fiecărei familii i-a fost oferit un dar mai special: o carte care spune povestea Nașterii Domnului, o carte menită să ajute familiile să înțeleagă adevărata însemnătate a sărbătorii Crăciunului.

Tot în săptămâna 18-22 Decembrie echipa Fundației, s-a alăturat lui Moș Crăciun, oferind cadouri unice și celor mici! Astfel, toți cei 120 de copii ce frecventează Centrul de Zi Buckner și 40 de frați ai acestora au avut ocazia să se întâlnească cu Moș Crăciun și să primească de la el un cadou frumos conținând jucării, dulciuri, rechizite, produse de igienă precum și mănuși și căciuli pentru sezonul rece.

25586783_1099351920201966_8954812671859364327_o

Alți 213 de copii cu situație materială precară din cartierul Boziaș al Municipiului Târnăveni, din comuna Ibănești și satul Ceuaș au primit pachete cu lucruri frumoase și utile care le-au adus zâmbete mari pe față. Nici elevii Școlii Gimnaziale nr. 3 din Mun. Târnăveni nu au fost uitați: astfel, în data de 22 decembrie, fiecare dintre cei 300 de elevi au primit câte un cadou oferit de către echipa Fundației.

”Crăciunul din anul acesta a fost unul îmbelșugat: am reușit să oferim daruri unui număr de 673 de copii și să asigurăm 83 de pachete de alimente tot atâtor familii. În schimb am primit și strâns în inima noastră multe zâmbete încântate de copii.” spune Moldovan Dacian, Președintele Fundației. „Crăciunul este sărbătoarea veștilor bune și am simțit că și anul acesta am reușit să răspândim speranță și bucurie în jurul nostru, și de aceea a meritat tot efortul depus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*