Sarbatorim perseverenta, rasplatim rezultatele

Astazi, Centrul de zi a fost cuprins de atmosfera de sarbatoare datorita festivitatilor prilejuite de incheierea anului scolar 2016-2017 atat pentru prescolari cat si pentru scolari.

A fost un an scolar intens, cu multe oportunitati si experiente noi pentru copiii nostri, iar astazi ne-am amintit de ele si le-am sarbatorit in modul in care le place copiilor cel mai mult: prin jocuri, stafete, activitati creative, desert, dar si cu premii pentru cei care au obtinut rezultate exceptionale la invatatura. Am sarbatorit si evolutia si cresterea copiilor din anul acesta, abilitatile noi dobandite dar si increderea lor crescuta in fortele proprii.

Am sarbatorit si faptul ca elevii din clasele I-IV ne-au depasit asteptarile in ce priveste rezultatele obtinute la invatatura, 19 dintre cei 51 ce au frecventat programul After School obtinand calificativul final de foarte bine.

Suntem deosebit de mandri de toti cei 136 de copii din programele noastre, de munca pe care au depus-o in acest an scolar dobandind multe cunostinte noi si chiar autodepasindu-se.

Screenshot_28Picture 104

Picture 060

Picture 027

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*