Voluntariat cu IMPACT – Prima echipa din Statele Unite in 2017!

Saptamana aceasta gazduim prima echipa din programul Voluntariat cu IMPACT din 2017, o echipa care a venit tocmai din Lousiana, SUA cu dorinta de a sprijini si de a contribui timp de o saptamana la programele noastre.

Grupul de sase persoane au avut duminica o intalnire cu bursierii din programul Motivatie si Performanta, in cadrul careia i-au incurajat pe acestia sa continue sa isi urmeze visele.  Luni si marti grupul a organizat activitati de educatie non-formala cu prescolarii si cu copiii din clasele I-IV de la Centru de zi, si au vizitat casele de tip familial din Tarnaveni, petrecand timp cu copiii de acolo si distribuind ajutor umanitar. Miercuri au insotit 36 de copii de la Centrul de Zi Buckner intr-o excursie la Salina Praid, si au asigurat suportul financiar pentru un proiect comunitar ce presupunea pietruirea drumului din fata Scolii Gimnaziale nr. 3 din Tarnaveni si alte cateva zone intens circulate din comunitate, din dorinta de a imbunatati astfel calitatea vietii membrilor comunitatii.  

Desi, majoritatea membrilor echipei sunt foarte tineri, motivatia lor de a contribui si de a avea impact pozitiv asupra celor din jurul lor este extrem de puternica, si ne bucuram ca au ales sa faca lucrul acesta aici in Romania.

Alte 5 grupuri de voluntari si-au anuntat deja dorinta de implicare in proiectul „Voluntariat cu impact”  pe parcursul anului 2017, urmand ca acestea sa fie implicate in organizare de tabere, proiecte comunitare si organizarea unor activitati de vara pentru copiii din programele Centrului de Zi.

1488541270408 1488541516245 1488541677426 1488541894321

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*